Gündem

Ümit Özdağ’dan Bahçeli’ye Erken Seçim Çağrısı

Ümit Özdağ'dan Bahçeli'ye Erken Seçim Çağrısı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin Abdullah Öcalan’a yönelik çağrısına sert tepki gösterdi.

Bahçeli’nin, terör örgütü lideri Öcalan’ın TBMM’de konuşmasına yönelik açıklamalarına karşılık olarak Özdağ, “Siz Öcalan’ı yanınıza alın, biz Türk milletini alalım. Erken seçimde sandığa gidelim” diyerek seçim çağrısında bulundu.

Bahçeli’nin Öcalan’a Çağrısı ve Özdağ’ın Tepkisi Bahçeli, TBMM’deki grup toplantısında Öcalan’ın, terör örgütünü lağvetmesi halinde TBMM’de konuşabileceğini ifade ederek, bu süreçte terörün sona erdiğini duyurması gerektiğini belirtti. Bu açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt veren Özdağ, Bahçeli’nin bu ifadelerinin milliyetçi çevrelerde büyük hayal kırıklığı yarattığını dile getirdi. Ayrıca, Erdoğan ve Özel’in de bu açıklamaya destek verdiğini öne sürdü.

“Öcalan’a Ne Söz Verildi?” Özdağ, Bahçeli’nin açıklamalarının terörle mücadele eden güvenlik güçlerini demoralize ettiğini belirtti ve Cumhur İttifakı’nın Öcalan’a hangi tavizleri verdiğini sorguladı. Özdağ, Türk milletine bu sürecin arka planını açıklamaları gerektiğini vurguladı ve Öcalan’ın terör örgütünü dağıtma gücünün kalmadığını ifade etti.

Bahçeli’yi Eleştirdi Özdağ, Bahçeli’nin geçmişte AKP’ye olan desteğini de hatırlatarak, Bahçeli’nin şimdi de Öcalan’a destek verdiğini iddia etti. Özdağ, “Bahçeli, AKP’nin koltuk değneği olmaktan öteye gidemiyor” diyerek Bahçeli’nin politikalarını eleştirdi ve erken seçim çağrısında bulundu.

Bu açıklamalar, Bahçeli ve Cumhur İttifakı ile Zafer Partisi arasındaki gerilimi daha da tırmandırırken, Türkiye’de siyasetin geleceğiyle ilgili yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

Avatar photo
Yazar hakkında

Tüm haberler, gündemdekiler, içerikler, ilginç bilgiler ve daha fazlası Geyikmi.com'da. Yeni nesil sosyal içerik platformu!
Önerilen içerikler
GündemSon Dakika

İLAN! Bu Kansız Düşmanlara: Atatürk'e Karşı Yapılan Saldırılara Yanıt

GündemSon Dakika

Liam Payne Arjantin’de Hayatını Kaybetti

GündemSon Dakika

Jahrein Tahliye Edildi!

BilgiGündem

İnceller Kimdir? Türkiye'de İncellik Akımının Temel Figürü

Abone olup yenilik ve promosyonlardan haberdar olabilirsin!

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Eskiler
En Yeniler Beğenilenler
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
Okumaya değer...
Photoshop ile Yaratıcılığınızı Keşfedin: Basit İpuçları ve Hileler
0
Would love your thoughts, please comment.x