Spor

Burak Yılmaz, A Milli Takımı Bıraktığını Açıkladı

Burak Yılmaz

Dün akşam gerçekleşen Türkiye-Portekiz maçında 3-0 mağlup olmamızın ardından göz yaşlarına hakim olamayan Burak Yılmaz Milli Takım’ı bıraktığını açıkladı!

Burak Yılmaz, önceki akşam gerçekleşen Türkiye-Portekiz maçında beraberliği getirebilecek olan penaltıyı kaçırdıktan sonra göz yaşlarına hakim olamadı. Mağlup olan Milli Takımımızın Dünya Kupası biletini elinden kaçırmasında kendisini suçlu gören Burak Yılmaz maç sonrası yaptığı açıklamayla “Bugün benim son maçımdı” diyen Yılmaz, “Milli Takım kariyerime son noktayı koyuyorum. Böyle bir maçtan sonra bırakmak istemezdim ama bunun doğru olduğunu düşünüyorum” dedi.

“Hala Şoktayım”

Burak Yılmaz

A Milli Takım’ın maça iyi başlayamadığını ifade Yılmaz, “Aslında maça iyi başlayamadık, Portekiz fazlaca iyi başladı maça. Sonradan kendimize güvenmeye başlayınca pozisyon da gol de geldi. Penaltıyı da atsam 2-2 olacaktı. O zaman Portekiz için zorlaşabilirdi. Penaltıyı atamadım… Nasıl atamadım hâlâ şoktayım. Penaltı olduğunda ‘kati gol, 2-2’ dedim ve ondan sonrasını düşünmeye başladım. Kaçırınca hayal kırıklığı oldu. Özür dilerim. Bu penaltıyı ömrüm boyunca her gece rüyamda atacağım herhalde” ifadelerini kullandı.

Avatar photo
Yazar hakkında

Sanatı desteklemeye her gün devam edeceğim. Sanatla yaşıyorum, bunun bir parçasıyım.
Önerilen içerikler
Spor

Astrolog Meral Güven: Kartlarımın İddiası - Fenerbahçe Şampiyon Olacak!

Spor

Fenerbahçe - Karagümrük Maçı 11'leri Belli Oldu

Spor

Fenerbahçe - Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? Canlı İzle

Son DakikaSpor

TFF, Süper Lig'de Yabancı Hakem Uygulamasını Başlatıyor

Abone olup yenilik ve promosyonlardan haberdar olabilirsin!

Abone ol
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
Tüm yorumları görüntüle
0
Would love your thoughts, please comment.x